BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

De meeste poules moeten nog beginnen met de voorwedstrijden poule B2 is al klaar. Willem Busschers bleef bij de Elsmos ongeslagen en werd poule winnaar. Wil Jansen werd tweede met 8 punten gevolgd door Jan Bouwhuis en Gerard Bosman.


Peter van Leeuwen was de sterkste in poule A2. In een sterke poule kwam de beslissing op de laatste dag. En zoals vaak werd het ook nu op basis van % moyenne beslist. Nu behaalden alle spelers 6 punten. Peter trok in een prachtige laatste partij de poule winst veilig door in een rechtstreeks duel Joris Put in 12 beurten te verslaan, partij moyenne 2.9. Gerie Paf werd tweede met % moyenne van 122. Joris Put en Henk vd Kuil werden resp 3 en 4e met 119% en 108%


Poule A4 mocht voor het eerst aantreden bij de kantine van voetbalclub HSC'21. Poule winnaar en geplaatst voor de finale is Hans de Jager. Hans behaalde 8 punten met een moyenne % van 90%. Good old Matje Scheggetman werd tweede met 6 punten. Bennie Koenderink en Cor Koppelman werden derde en vierde.


Titelverdediger Ronny Masselink heeft zich niet weten te plaatsen voor de finale. Gerrit Heersink was heer en meester in Poule A1. Hij won al zijn wedstrijden en behaalde een percentage moyenne van 125%. Frank Leferink, Bennie Wevers en Ronny Masselink deden niets voor elkaar onder en eindigden allen op 4 punten. Frank had het hoogste percentage met 106% gevolgd door Bennie Wevers 101% en Ronny met 96%.


Jos Knippers wist ook een finale ticket te bemachtigen.Met 10 punten en 120% wist hij  Jan ter Braak, Leo Kiezenbriek en Johan Busschers achter te laten. Jan eindigde met 6 punten gevolgd door Leo en Johan die resp. 5 en 3 punten behaalden.


Rinus Noordink is ook geplaatst voor de finale. Door een afmelding van Hans Segerink werd er met 3 spelers gespeeld. Daarin wist hij zich te ontdoen van Theo ter Braak en Henk Meyerink. Met 8 punten en 109% kan hij een uitnodiging verwachten.


Bennie Freriksen mag zich ook opmaken voor de finale. Hij won op basis van % moyenne poule B3. Samen met Hennien ter Huurne wist hij 8 punten maar % moyenne, 106 tegen 103 was doorslaggevend. Tonny Leferink werd derde en Harry Mentink 4e


Jan Asbroek gaat voor de 11e keer de finale van de Grote Prijs spelen. In 6 wedstrijden behaalden hij 10 punten. Met een hoogste partij moyenne van 1.125 behaalde hij een % van 124%. Frans Pot kwam tot 8 punten en een moyenne van 0.81 Een stijging van 135%. Rint vd Velde, Johan Wensink en Johan Noording wisten allen 4 punten te behalen en werden resp 3,4en 5


Henk Dikkers staat ook in de finale. In een spannende poule met 5. wist hij na 6 wedstrijden 9 punten te behalen en 106% moyenne. Herman Noordink kwam tot 8 punten met 126% Johan Welberg behaalde 7 punten. Joh Boudrie en Rick Westendorp werden 4e en 5e met 4 en 2 punten.


Jan Heck is de laatste geplaatste speler voor het finale. In poule b4 wist hij samen met Willey Ottink 8 punten te behalen. Wederom bepaald het % moyenne. Jan Heck met 104.7 tegen over Willey 101.4 Bewijst maar weer dat wil je de finale halen je volle bak moet spelen. Punten zijn belangrijk maar % moyenne ook. Peter van Vlaanderen en Gerard Wilens werden resp 3e en 4e


De nummer 2 gaat nu in alle poules belangrijk worden. Poule B1 heeft en gaat niet spelen. Daar komt dus geen winnaar uit. Bestuur heeft besloten dat de beste nummer 2 op basis van punten en % moyenne naar de finale gaat. Mocht hij niet kunnen dan wordt de plek doorgegeven naar plek 3 enz.

 

Eindstand hierin is als volgt:

Frans Pot 8 pnt en 134.8%
Herman Noordink 8 pnt en 126.6%
Hennie ter Huurne 8 pnt en 103%
Willy Ottink 8 pnt en 101%
Wil Jansen 8 pnt en 99%

Voor alle uitslagen klik hier. Mocht er nog geen links achter de uitslagen staan zijn er nog geen uitslagen bekend

 

 

 

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier