BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Hallo biljartliefhebbers,

De finalisten zijn bekend. Op zaterdag 2 maart en zondag 3 maart as. zal de finale gespeeld worden van de Grote prijs van Haaksbergen. Finalisten in 2 poules van elk 6 deelnemers zullen strijden om wie er uiteindelijk op 3 maart de grote finale mag spelen.
Bij deze wordt u uitgenodigd om deze finale bij te wonen.
De spelende deelnemers worden geacht het gehele weekend en tijdens de prijsuitreiking aanwezig te zijn. Kunt u als finalist niet spelen dient u zo spoedig mogelijk dit te melden bij het bestuur van de GPH

Spelers en arbiters worden geacht in correcte kleding te komen: overhemd, pantalon en nette schoenen. De nummers 2 en 3 van de voorronden staan genoteerd als reserve (voor de eindstand per poule klik hier).

Houdt er wel rekening mee dat u opgeroepen kunt worden!

Zaterdag zullen om 10.00 uur de eerste ronden gespeeld worden. Deelnemers worden verzocht om uiterlijk 9.30 uur aanwezig te zijn. Zaterdag worden 3 ronden gespeeld.

Zaterdag wordt er om 10.00 uur begonnen.

Voor de A Poule hebben zich de volgende spelers geplaatst: Gerrit Heersink (car 54), Joris Put (car 50), Henk v/d Kuil (car 46), Bennie Koenderink (car 46), Theo ter Braak (car 44) en Hans de Jager (car 38)

Voor de B Poule hebben zich de volgende spelers geplaatst: Lucien Doeschate (car 40), Jeroen Lammertink (car 35), Rint v/d Velde (car 31) , Tonny Leferink (car 29) en Johan Welberg (car 27) en Lars Noordink (car 23),

De grote finale tussen de winnaars van de A-poule en B-poule zal zondag tegen 15.00 uur plaatsvinden.

De volgende arbiters hebben zich aangemeld:
Zaterdag: Bennie Wevers, Gerrie Paf, Rinus Noordink, Jan Heck, Jan Leferink en Jan ter Braak
Zondag: Peter van Leeuwen, Johan Busschers, Mariet Velthuis, Matje Scheggetman, Herman Noordink en Peter Verzijde

Graag zien we u tijdens de finaledagen van de Grote prijs van Haaksbergen.

Hallo Biljartliefhebbers,

Hierbij de poule indeling Grote prijs van Haaksbergen 2023-2024. Wederom een uitdaging om het iedereen naar de zin te maken. We hopen dat het gelukt is. We gaan starten met 56 deelnemers. Wederom hebben er weer nieuwe spelers aangemeld. Deze staan vermeld in het groen. Deze moeten na de eerste avond aangepast worden. De teamleider is hier verantwoordelijk voor.

Zaterdag is de poule bespreking maar bij de Oude Molen kunnen we zaterdag NIET terecht. Maandag as. om 16.00 uur worden de spelers, die ’s middags spelen, verwacht voor de poulebespreking. De avond ‘poules’ komen om 19.00 uur bij de Oude Molen om hun datums te bespreken.

Iedereen een sportief toernooi gewenst.

47e editie van de Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen.

De 47e editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer beginnen. Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen.
We spelen met de vertrouwelijke 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale. Deze staat gepland op Zaterdag 2 en Zondag 3 maart 2024 bij biljartcentrum de Oude Molen. Op zondag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn. Daarna zal worden afgesloten met een hapje en drankje. De voorrondes worden gespeeld tussen 11 oktober 2023 en 13 februari 2024 bij: De HSC ’21 kantine, Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen.

Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl, waar te zijner tijd ook alle speelschema's, uitslagen en resultaten te vinden zijn. Het inschrijfgeld bedraagt € 7,50.
Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés.
Klik hier om in te schrijven.
Inschrijvingen moeten voor 1 oktober as. binnen zijn.

Op zaterdag 7 oktober as. om 16.00 uur worden de deelnemers geacht aanwezig te zijn op de voor u ingedeelde speellocatie, om samen de speeldata te bepalen. Mocht u op deze dag niet kunnen dan dient u de teamleider van de poule op de hoogte stellen van uw beschikbaarheid.

Namens het bestuur van de GPH

Vanochtend is de finale van de 47e editie Grote prijs van Haaksbergen begonnen. Na een afmelding van Frans Pot is Hennie ter Huurne als tweede reserve opgetrommeld. Hennie ter Huurne en Bennie Freriksen zijn in Poule B beide na 2 ronden nog ongeslagen. In Poule A wonnen Rinus Noordink, Matje Scheggetman bleven na 2 ronden beide ongeslagen. 

In poule A ging Rinus in de derde ronde onderuit tegen Jos Knippers. Matje won van Peter en bleef daarmee als enigste ongeslagen. Jos en Rinus volgen allebei op 4 punten. % moyenne ruim in het voordeel van Rinus. 

In Poule B bleef Benny als enigste ongeslagen. Henny moest 1 verlies parij incasseren tegen Jan Heck. Jan verloor zijn eerste partij maar staat knap derde na 2 sterke overwinningen. De % moyenne  liggen hier heel dicht bij elkaar  dus dat zal een mooie ontknoping worden.

Wie zich zal plaatsten voor de grote finale is nog een raadsel. Er zijn meerder kapers op de kust. Er zal een mooie laatste dag aankomen. Wie kan het beste met de spanning omgaan?

Vanaf zondag 10.00 gaan de wedstrijden verder.

 

Beide koplpopers gaan op de eerste ronden van de finaledag onderuit. Zal de spanning hun te groot worden?

 

Matje verloor van Jos. Rinus won van Peter. Daarmee kwamen 3 spelers op 6 punten. Rinus heeft aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden van de Apoule. Finale Rinus versus Matje. In poule B verloor Bennie kansloos van Jan Asbroek, die zijn eerste winstpartij boekte. Hennie ter Huurne won zijn partij waarmee beide spelers op 6 spelers. % moyenne 122% tegen 105%. Ook hier zal een gelijkspel voldoende zijn voor Hennie om naar de grote finale te gaan.Finale Hennie tegen Matje

Rinus Noordink versloeg Matje in een rechtstreeks duel met 1 carambole verschil en is daarmee kampioen van de A-poule en daarmee eerrste finalist voor de grote finale. Hennie ter Huurne wint ook de kleine finale van de B-poule. Hij wist ook op 1 carambole te winnen van Matje Scheggetman. Wie de nieuwe kampioen wordt zal tegen 16.30 bekend zijn.

 

Hennie ter Huurne heeft de grote finale gewonnen en is kampioen van Haaksbvergen. In de finale versloeg hij Rinus Noordink in 23 beurten. 

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier