BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Vanochtend is de finale van de 47e editie Grote prijs van Haaksbergen begonnen. Na een afmelding van Frans Pot is Hennie ter Huurne als tweede reserve opgetrommeld. Hennie ter Huurne en Bennie Freriksen zijn in Poule B beide na 2 ronden nog ongeslagen. In Poule A wonnen Rinus Noordink, Matje Scheggetman bleven na 2 ronden beide ongeslagen. 

In poule A ging Rinus in de derde ronde onderuit tegen Jos Knippers. Matje won van Peter en bleef daarmee als enigste ongeslagen. Jos en Rinus volgen allebei op 4 punten. % moyenne ruim in het voordeel van Rinus. 

In Poule B bleef Benny als enigste ongeslagen. Henny moest 1 verlies parij incasseren tegen Jan Heck. Jan verloor zijn eerste partij maar staat knap derde na 2 sterke overwinningen. De % moyenne  liggen hier heel dicht bij elkaar  dus dat zal een mooie ontknoping worden.

Wie zich zal plaatsten voor de grote finale is nog een raadsel. Er zijn meerder kapers op de kust. Er zal een mooie laatste dag aankomen. Wie kan het beste met de spanning omgaan?

Vanaf zondag 10.00 gaan de wedstrijden verder.

 

Beide koplpopers gaan op de eerste ronden van de finaledag onderuit. Zal de spanning hun te groot worden?

 

Matje verloor van Jos. Rinus won van Peter. Daarmee kwamen 3 spelers op 6 punten. Rinus heeft aan een gelijkspel genoeg om kampioen te worden van de Apoule. Finale Rinus versus Matje. In poule B verloor Bennie kansloos van Jan Asbroek, die zijn eerste winstpartij boekte. Hennie ter Huurne won zijn partij waarmee beide spelers op 6 spelers. % moyenne 122% tegen 105%. Ook hier zal een gelijkspel voldoende zijn voor Hennie om naar de grote finale te gaan.Finale Hennie tegen Matje

Rinus Noordink versloeg Matje in een rechtstreeks duel met 1 carambole verschil en is daarmee kampioen van de A-poule en daarmee eerrste finalist voor de grote finale. Hennie ter Huurne wint ook de kleine finale van de B-poule. Hij wist ook op 1 carambole te winnen van Matje Scheggetman. Wie de nieuwe kampioen wordt zal tegen 16.30 bekend zijn.

 

Hennie ter Huurne heeft de grote finale gewonnen en is kampioen van Haaksbvergen. In de finale versloeg hij Rinus Noordink in 23 beurten. 

 

Klik hier voor de gehele finale online

{youtube}qcqHrvccg-M{/youtube}

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier