BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

De 45e editie van het prestigieuze bandstoottoernooi De Grote Prijs van Haaksbergen gaat weer opnieuw beginnen. De vorige editie kon geen doorgaan vinden en dit jaar zullen we een nieuw begin maken. 

Bij verkoudheid, koorts en keelpijn blijf je thuis. Je meldt je dan af bij de teamleider. Het is dus verstandig om meerdere datums te zoeken want als er 1 moet thuisblijven kunnen partijen niet allemaal gespeeld worden. Het tellen van een partij kan door de schrijver worden verricht. Beslissing van de arbiter is beslissend.

Ook dit jaar kunnen de deelnemers hun voorkeur opgeven om in de middag of avond te willen spelen. Bij voldoende deelname zullen we spelen met 6 poules in de A-poule en 6 poules in de B-poule, waarbij de winnaar van elke poule zich plaatst voor de finale. Deze staat gepland op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart 2022 bij biljartcentrum de Oude Molen.

Op zaterdag zal aansluitend na de finale tussen de winnaar van de A-poule en de winnaar van de B-poule de prijsuitreiking zijn. Daarna zal worden afgesloten met een hapje en drankje.

De voorrondes moeten worden gespeeld tussen 11 oktober 2021 en 20 februari 2022 bij: Café Dwars, Café Elsmos en biljartcentrum de Oude Molen. Wel te vermelden dat bij Café Elsmos alleen de zaterdag beschikbaar is Aanmelden kan via de website www.biljartenhaaksbergen.nl, waar u te zijner tijd ook alle speelschema's, uitslagen en resultaten kunt terugvinden. Het inschrijfgeld bedraagt € 6,00. Degene die geen internet of e-mailadres hebben kunnen zich aanmelden bij één van bovengenoemde cafés. Inschrijvingen moeten voor 4 oktober as. binnen zijn.

Poule bespreking op zaterdag 10 oktober om 16.00 uur. Dan wordt u geacht aanwezig te zijn op de voor u ingedeelde speellocatie, om samen de speeldata te bepalen. Mocht u op deze dag niet kunnen dan moet u de teamleider van de poule op de hoogte stellen van uw beschikbaarheid.

Klik hier voor het inschrijfformulier

Namens het bestuur van de GPH

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier