BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

Outsider Matje Scheggetman heeft zich voor de 11e keer geplaats voor de finale. 2x wist hij zich te kronen tot kampioen. Of hem dat voor de derde keer gaat lukken zullen we 4 en 5 maart 2022 zien. Hij zal door zijn sterke optreden een paar caramboles erbij krijgen aangezien zijn 121% moyenne.

Rudie de Wit werd tweede met een % moyenne van 103%. Jan Bouwhuis en Tonnie Leferink werden resp. 3e en 4e.


 In poule B 6 speelde iedereen ruim boven zijn moyenne. Johan Wensing heeft bzich voor het eerst weten te plaatsen voor de finale. Hij wist 10 punten te behalen met een percentage moyenne van 127%. Hans Segerink werd tweede met 6 punten en 111%. Gerard Wilens 5 punten en 137% en Johan Noordink behaalde 3 punten met 119%


 In Poule B5 moest het percentage moyenne de doorslag geven. Frans Pot trok uiteindelijk aan het langste eind met 106% tegen 104% voor Henk Dikkers, die met een serie van 11 knap tweede werd. Wil Jansen werd derde gevolgd door Joh Boudrie en Hennie Kamphuis.


Gerrit Heersink wist zich ook te plaatsen voor de finale. In poule A2 wist hij na 6 partijen 10 punten te behalen. Leo Kiezenbrink behaalde 8 punten gevolgd door Henk vd Kuil. Johan Buschers en Jan Heck kwamen met 4 en 2 punten tot plek 4 en 5


Frans Botterhuis kan zich ook opmaken voor de finale. Hij behaalde 10 punten met een %-moyenne van 116. Bennie Koenderink werd tweede met 8 punten en 108%. Ruwen Uuldriks werd derde gevolgd door Rinus Noordink en Harry Peeters werd vijfde.


In Poule A5 heeft ook Harry Winkelman zich geplaatst voor de finale. In een poule met 3 deelnemers was hij de sterkste met 10 punten en een percentage van 109%. Herman Ooink en Peter Verzijde werden resp. tweede en derde.


Lucien Doescate heeft ook een finlaeplaats bemachtigd. Hij behaalde 8 punten. Bennie Freriksen en Cor Koppelman werden twee en drie. Hennie ter Huurne werd vierde.


Joris Put heeft afwezigheid van 30 jaar direct weer de finale gehaald. Onder het motto biljarten verleer je niet wist hij op basis van moyenne eerste te worden. Jan Leferink en Joris behaalden beide 8 punten maar Joris wist 110% behalen tegen 95% voor Jan. Josknippers werd derde gevolgd door Elles Meenderink en Frank Leferink


In poule Elsmos 1, B2 kroop Marco Wielens door het oog van de naald. Hij wist samen met Hayrettia Aksoy 9 punten te behalen. Zelfs de onderlinge wedstrijd werd gelijkgespeeld. Het % moyenne was echter in zijn voordeel met 115% tegen 107% Nihut werd knap derde gevolgd door 'good old' Johan Wemmenhoven en Gerard Bosman.


Ronny Masselink is ongeslagen doorgedrongen tot de finale. Hij behaalde de volle winst met een % van 105. Bennie Wevers werd derde gevolgd door Theo ter Braak. Gerie Paf en Han Winkelhorst werden resp. vierde en vijfde.


De laatse finalist is Harry Mentink. Hij wist in poule b3 10 punten te behalen met 109% moyenne. Jan Asbroek werd tweede met 6 punten gevolgd door Rint vd Velde en Rick Westendorp

 

Klik hier voor de Poule uitslagen GPH

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier