BILJARTEN HAAKSBERGEN

Zoeken

De finale van de Grote prijs van Haaksbergen is begonnen. In de A-poule zijn na de eerste dag 2 spelers ongeslagen. Ronny Masselink en Harry Winkelman zijn nog ongeslagen. Ronny wist met zijn ervaring de punten goed binnen te halen. In zijn partij ging hij tegen Gerrit Heersink uit met een serie van 10. Harry Winkelman speelde voor het laatst de GPH finale in 1979. Ondanks zijn leeftijd kan hij met technisch spel het zijn tegenstanders lastig maken. Winst tegen Joris Put en Frans Botterhuis. Het moyenne verschil is groot tussen de twee. 107 tegen 93% in het voordeel van Ronny. Frans Botterhuis staat derde. Verlies in de eerste ronde tegen Harry Winkelman won de tweede tegen Bennie Freriksen. Bennie troefde Gerrit Heersink af in de eerste ronde. Zo gemakkelijk won Joris Put de voorronden nu moet hij zijn eerste winstpartij nog gaan halen. 

In Poule B is titelverdediger Marc Buschers de koploper die als enigste ongeslagen is. Marc behaald zijn winst vooral aan het begin van de partij. Direct van begin slaat hij een gat om deze niet meer uit handen te geven. Zijn laatste partij startte hij zijn partij met 12. Harry Mentink is knap tweede. Hij verloor de eerste ronde maar won daarna 2 partijen tegen Frans Pot en Johan Wensing. Op basis van moyenne staat Marco Wielens derde. Hij won de eerste 2 partijen maar moest de winst in de derde laten aan Matje Scheggetman. Matje Scheggetman en Frans Pot staan resp. vierde en vijfde met 2 punten. Johan Wensing wacht nog, op zijn eerste overwinning.

Zondag gaat de finale beginnen om 10.00 uur en verwachten we dat de finale tegen 15.00 uur gespeeld zal worden tussen de nummers 1 van de A-poule en B-poule

 

Klik hier voor de uitslagen A poule 

Klik hier voor de uitslagen B poule 

Klik hier voor een sfeerimpressie.

 

Grote prijs Haaksbergen

Café de Oude Molen

Matty Vöcker bokaal

Mede mogelijk gemaakt door:

De biljarter

Lid worden

Bent u nu al biljarter of
een beginner, en wilt u
graag lid worden van
onze biljartvereniging?

* Meld u vrijblijvend aan!

Locaties

Op deze locaties kun je in Haaksbergen en omstreken de biljartsport oefenen.

Klik hier voor de locaties

Contact

Biljarten Haaksbergen

Klik hier voor contact formulier